Velkommen til

ROYAL OAK

Træning

Udvalgte lektioner af træning kan bookes under turneringer i GOLFBOX

Træner

Mark Gates – PGA Master Golf Professional

“En god træner har én metode, men en rigtig god træner har mange metoder.”

Jeg er fra Amanzimtoti i KwazuluNatal, Sydafrika

Gift med Helle og har 2 Børn: Jannik (21) og Annika (15), en hund, Bella, og bor i Haderslev. Har spillet golf siden jeg var 8 år . Jeg har spillet golf på et højt amatørniveau i mange år og har repræsenteret min landsdel i Sydafrika flere år i træk. Derudover har jeg også deltaget i diverse turnering på Sunshinetour. I 1994 flyttede jeg til Danmark og valgte, at bytte min aktive karriere ud med en træner karriere. Valget blev truffet på da, at jeg elsker golf og havde lyst til at videregive mine erfaringer fra en veletableret sportsgren i Sydafrika, til en forholdsvis ung sportsgren i Danmark.

Interesser: Golf, løb, Ishockey, Svømning, Cricket, Squash og Rugby.

Træningsfilosofi: Jeg ønsker at gøre dig til en bedre golfspiller

En god træner har en metode, men en rigtig god træner har mange metoder. Da alle spillere er forskellige, og har forskellige mål og ambitioner med deres spil, er det mit mål at tilbyde alle en mulighed for en personlig tilpasset træning i et sjovt og lærerigt miljø. Det vil være muligt at bestille lektioner online i Golfbox fra midt marts, med opstart første uge i april. Her vil der et bredt udvalg af forskellige lektioner og pakker, inklusive lektioner med Trackman.

Jeg glæder mig til timerne sammen med Jer i Royal Oak.

De bedste hilsner
— Mark gates

Meld dig ind nu

Hvis du ønsker at blive medlem af Royal Oak Golf Club, så skal du blot udfylde nedenstående formular – enkelt og nemt!Hjemmeklub på Royal Oak
Det med småt...
  • Seniorkontingenter betales over to rater med forfald 1. februar og 1. august forudsat tilmelding til PBS - Bemærk, at PBS betalinger først registreres ved 2. betaling. Dvs. at du både skal tilmelde & betale det første girokort du får tilsendt.
  • Alle andre medlemskategorier opkræves én gang årligt pr. 1. februar. Bagskabe opkræves én gang årligt pr. 1. februar.
  • Alle kontingenter og bagskabe skal betales via PBS. (ellers vil vi opkræve hele kontingentet med forfald 1. februar).
  • Rettidig udmeldelse skal ske skriftlig inden udgangen af et kalenderår og herefter er man ikke medlem længere.
  • Long Distance medlemskab forudsætter at prisen- 4.000,- kr. - lagt sammen med prisen for kontingent i din hjemmeklub ikke er under 8.000,- kr.