Velkommen til

ROYAL OAK

Royal Oaks historie

Med anlægget af Royal Oak ved Jels Nedersø, er en gammel drøm blevet til virkelighed for Andreas Schou, stifteren af Royal Oak. Nemlig drømmen om at skabe en privat golfbane, beregnet til forretningsverdenen, i den meget smukke natur ved Jels med skove og søer. En bane som giver både private golfspillere og erhvervslivet helt nye muligheder for at dyrke den herlige sport.

Projektet tog sin begyndelse i 1988, hvor et areal på 70 ha. blev erhvervet. Den 9. maj 1992 blev banen officielt indviet, hvor statsminister Poul Schlüter slog det første slag.

 Banens 18 huller er opbygget efter internationale standarder, og er som den første herhjemme opbygget efter amerikanske USGA-standard med meget store sandbyggede greens på ca. 700 kvm. i gennemsnit. 78 sandbunkers krydrer banen. Fairway, greens og tees vandes ved hjælp af TORO automatisk vandingsanlæg, så banen også i tørre perioder stadig er grøn og lækker at spille på.

I den hyggelige restaurant kan du først og fremmest nyde et godt måltid og en kold fadøl, men også den skønne udsigt over det flotte golfanlæg.

I dag ejes banen af de 3 partnere, LLG Holding A/S, Jørgen Schou Holding og Arkil.

Vi glæder os til dit besøg på Royal Oak.

Andreas schou foran royal oak klubhus anno 1992
Det gamle klubhus inden ombygningen

Meld dig ind nu

Hvis du ønsker at blive medlem af Royal Oak Golf Club, så skal du blot udfylde nedenstående formular – enkelt og nemt!Hjemmeklub på Royal Oak
Det med småt...
  • Seniorkontingenter betales over to rater med forfald 1. februar og 1. august forudsat tilmelding til PBS - Bemærk, at PBS betalinger først registreres ved 2. betaling. Dvs. at du både skal tilmelde & betale det første girokort du får tilsendt.
  • Alle andre medlemskategorier opkræves én gang årligt pr. 1. februar. Bagskabe opkræves én gang årligt pr. 1. februar.
  • Alle kontingenter og bagskabe skal betales via PBS. (ellers vil vi opkræve hele kontingentet med forfald 1. februar).
  • Rettidig udmeldelse skal ske skriftlig inden udgangen af et kalenderår og herefter er man ikke medlem længere.
  • Long Distance medlemskab forudsætter at prisen- 4.000,- kr. - lagt sammen med prisen for kontingent i din hjemmeklub ikke er under 8.000,- kr.