Store samt små selskaber, personalefester, firmaudflugter, jubilæer, receptioner og meget mere kan vi levere mad til ud af huset. Med et køkken baseret på årstidens friske råvarer og nærområdets mange traditioner, sender vi maden ud til din fest. Hos os er personlig service, råd og vejledning nøgleordet.
Giv os et ring på 74553294 tryk 2 eller send os en e-mail på restaurant@royaloak.dk. Du bestemmer – vi bistår gerne med gode idéer samt velsmagende råd, således at netop dit arrangement vil blive husket.
Vælg en forret, hovedret og en dessert. Anrettet, klar, varmt og lækkert – lige til at servere. (min 12 personer)
Forret
Tarteletter som “vor mors” m/høns i asparges
Tunmousse m/ærter, salat, dressing og brød
Rejecocktail m/dressing og flutes
Hovedret
Marineret nakkekam m/ærter francaise, ½ bagt kartoffel og paprikasauce
Kalvesteg (gennemstegt) m/salat, stegte petitkartofler, flødesauce samt surt
Langtidsstegt rosa culotte m/flødekartofler, mixet salat samt broccolislaw