Sammensæt selv menuen

GASTRONOMI TIL FESTLIGE ARRANGEMENTER

Min. 15 personer.

Forret

1. Rejecocktail m/ dressing samt flutes

61 kr.

2. Norsk laks på urter serveret i hummersuppe

63 kr.

3. Røget ørredfilet m/ røræg, tomat og dildsauce

63 kr.

4. Symfoni af årstidens friske fisk m/ brød, smør og dressing

66 kr.

5. Tunmoussé m/ krebs, asparges, dressing samt brød

59 kr.

6. Fersk røget laks på hjemmebagt brød m/ spinat og champignon

63 kr.

7. Italiensk parmaskinke m/ melon, salat og brød

64 kr.

8. Hjemmerøget mørbrad m/ æble / løg salat

62 kr.

9. Fyldt rødspætte pupiette på salat m/ dressing

63 kr.

10. Kalve carpaccio m/ trøffelolie, rucola og ristet brød

68 kr.

11. Cremet fiskesuppe med skaldyr, friske krydderurter og flutes

58 kr.

12. Ristet laks m/ stuvet spinat, samt flutes

64 kr.

13. Tarteletter som "vor mors" med høns i asparges

59 kr.

Stegeretter

19. Dansk kalvesteg m/ grøntsager, hvide og franskekartofler, sødt, surt samt sauce

158 kr.

20. Oksebryst m/ bønner, rødbeder, kartofler og peberrod sauce

158 kr.

21. Gammeldags flæskesteg m/ rødkål, ½ æble, brunede og hvide samt franske kartofler og skysauce

155 kr.

22. Baconstegt svinekam m/ årstidens grøntsager, stegte kartofler samt paprikasauce

155 kr.

23. Grillet kalveryg m/ svampe og rodfrugter hertil sød salat og flødesauce

219 kr

24. Rosastegt kalveculotte m/ artiskok, pariserkartofler, grøntsager samt sauce bordelaise

168 kr.

25. Perlehøne stegt med frisk basilikum, whiskysauce, råstegte kartofler og tomatsalat med feta

155 kr.

26. Fyldt nakkekam m/ rustik salat, stegte kartofler, broccolisouffle, ærter og skysauce

158 kr.

27. Kalvesteg som vildt m/ ½ æble, surt, sødt, brunede og hvide kartofler, sød salat samt vildt flødesauce

168 kr.

28. Brasseret oksesteg m/ glaseret løg, bønner, hvide kartofler og skysauce

158 kr.

29. Lammeculotte m/ persille og hvidløg, bagte rodfrugter, mintgelé, sauce af egen sky samt persillekartofler

175 kr.

31. Helstegt oksefilet med rustik salat, bacon sauterede bønner, kartoffeltærte, pommes frites og sauce bordelaise

165 kr.

32. Krondyr kølle stegt med timian & rosmarin m/ sød salat, ½ pære i rødvin, sødt og surt, hvide kartofler samt flødesauce

195 kr.

Desserter

40. Husets islagkage "crokant"

59 kr.

41. Citronfromage med sød flødeskum

59 kr.

42. Pandekager i appelsinkaramel m/ vaniljeis

63 kr.

43. 3 slags Italiensk is, med frugt og kage

68 kr.

44. Rubinsteinerkage

63 kr.

45. ½ udhulet ananas m/ blandet frugter og is

67 kr.

46. Chokolademousse m/ syltede abrikoser

63 kr.

47. Nøddekurv m/ 2 slags is og eksotiske frugter

66 kr.

48. Omelet en' surprise

66 kr.

49. Chokoladekage serveret i skovbærsuppe m/ sorbetis

63 kr.

50. Vaniljeis m/ friske frugter og chokoladesauce

63 kr.

Natmad

60. Minestronesuppe m/ ristet bacon

50 kr.

61. Aspargessuppe m/ flutes

50 kr.

62. Frikadeller m/ kold kartoffelsalat og rødbeder

57 kr.

63. Forloren skildpaddem/ æg og sherry

65 kr.

64. Butterdejsstænger m/ skinke, spinat og ost

55 kr.

65. Chili con carne m/ flutes

65 kr.

66. Pizza 3 forskellige m/ salat

75 kr.

67. Biksemad m/ rødbeder, sauce bearnaise og rugbrød

50 kr.

68. 3 forskellige tærter m/ fyld

55 kr.

69. Skipperlabskovs m/ purløg, smør og rugbrød

58 kr.

70. Italienske oste & pølsebord m/ oliven samt brød

65 kr.

71. "Byg-selv" hotdogs

75 kr.

Ovenstående er naturligvis kun forslag til hvordan jeres menu kan sættes sammen. Kontakt os endelig – enten på 21 70 47 67 eller via restaurant@royaloak.dk, for at høre nærmere omkring ledige lokaler, andre menuforslag mv.

Alle vores menuer kan naturligvis også leveres ud af huset.

 

Hvor ikke andet er angivet, så gælder priserne for min. 15 personer.

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag:  9.00 – 15.00
Onsdag:  9.00 – 15.00
Torsdag: 9.00 – 15.00
Fredag:   9.00 – 15.00
Lørdag:   9.00 – 12.00
Søndag:   9.00 – 1200

Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 11.00 – 21.00
Torsdag: 11.00 – 21.00
Fredag: 11.00 – 21.00
Lørdag: 11.00 – 21.00
Søndag: 11.00 – 2100

Køkkenet åbner en time efter og lukker en time før.

Meld dig ind nu

Hvis du ønsker at blive medlem af Royal Oak Golf Club, så skal du blot udfylde nedenstående formular – enkelt og nemt!



Hjemmeklub på Royal Oak
Det med småt...
  • PBS Seniorkontingenter betales over to rater med forfald 1. februar og 1. august forudsat tilmelding til PBS.
  • Alle andre medlemskategorier opkræves én gang årligt pr. 1. februar. Bagskabe opkræves én gang årligt pr. 1. februar.
  • Rettidig udmeldelse skal ske skriftlig senest 1. december i det indeværende kalender år, hvor det så er gældende fra året efter.
  • Long Distance medlemskab forudsætter at prisen- 4.700,- kr. - lagt sammen med prisen for kontingent i din hjemmeklub ikke er under 8.900,- kr.