MENU
Frokost
Kartoffel mad
95 kr.
Smørrebrød m/kartoffel, æggeblomme creme, syltet rødløg og radiser
Stegt Rødspætte Fillet
135 kr.
Panerede rødspættefileter med rejer, remoulade, citron, rugbrød og smør
Cæsar salat
165 kr.
Stegt kylling på romainesalat, med cæsardressing og croutoner
Bøf med spejlæg
145 kr.
Krogmodnet hakkebøf og spejlæg med hjemmelavet surt, rødbede, løg og rugbrød
Klassisk Oak burger
170 kr.
Krogmodnet hakkebøf med bløde løg, relish og trøffel mayo. Serveret med fritter og dip
Veggie burger
170 kr.
Veggiebøf med bløde løg, relish og trøffel mayo. Serveret med fritter og dip
Kylling burger
170 kr.
Paneret kyllingebryst med mango chutney, salat og tomat. Serveret med fritter og dip
ekstra
Stor pommes frites
45 kr.
Med trøffel mayo, relish, bløde løg samt fritter og aioli
Ekstra dip
10 kr.
Med salat, karry-mango chutney, tomat samt fritter og aioli.
eftermiddag
Æblekage
50 kr.
Æblekompot med flødeskum og mandler
Dagens kage
50 kr.Franskbrød
50 kr.
Med ost og sennep
Aften
Bresaola
95 kr.
Bresaola med æggeblommecreme, urter og ristet brød
Burrata
115 kr.
Burrata med butternut squash puré, løg boullion, trøffel creme og ristet brød
Svinekæber i rødvin
195 kr.
Svinekæber i rødvins sauce, sæsonens urter, grønkål, bær og kartoffelmos
Schintzel af dansk gris
195 kr.
Med stegt spidskål, svampesauce, ærter og brasede kartofler
Ribs af oksetværreb
225 kr.
Korean style ribs af oksetværreb. Serveret med bagte rodfrugter og salat
Klassisk Oak burger
170 kr.
Krogmodnet hakkebøf med bløde løg, relish og trøffel mayo. Serveret med fritter og dip
Veggie burger
170 kr.
Veggiebøf med bløde løg, relish og trøffel mayo. Serveret med fritter og dip
Dessert
Pæretærte med vaniljeis
85 kr.Julevafler med mascarpone
85 kr.Dagens sødt
50 kr.gourmet menu
Onsdag, Torsdag, fredag og lørdag serverer restauranten 5 retters gourmet menu fra kl.18 – Bordbestilling nødvendig
Ring for menu, da vi ofte skifter. 74 55 32 94 (tryk 2)