MENU
Oak essens....
Snack bræt (indtil kl.17)
75 kr.
Paneret kyllingebryst med mango chutney, salat og tomat. Serveret med fritter og dip
Stegt Rødspætte Filet
145 kr.
Panerede rødspættefileter med rejer, remoulade, citron, rugbrød og smør
Dagens smørebrød
95 kr.
En fortolkning af klassiske smørrebrød, skabt med sæsonens bedste råvarer. Varierer efter kokkens inspiration. Spørg tjeneren om dagens servering
Cæsar salat
145 kr.
Stegt kylling på romainesalat, med cæsardressing, anjos olie, havgus ost og tomat crouton
Pasta Verde m/røget flæsk
145 kr.
Frisk linguine vendt i en cremet urtepesto af basilikum, persille og spinat. Tilsmagt med røget flæsk
Klassisk Oak burger
175 kr.
Krogmodnet hakkebøf med bløde løg, relish og trøffel mayo. Serveret med fritter og dip
Dagens Fangst
185 kr.
Friskfanget og tilberedt efter kokkens idéer og sæsonens bedste råvarer. Spørg tjeneren for dagens servering
Højrebs steak
245 kr.
Højrebs steak med pebersauce og surt. Serveret med fritter og salat
Dessert
Æblekage (indtil kl.17)
50 kr.
Æblekompot med flødeskum og mandler
Dagens sødt (indtil kl.17)
50 kr.Gateau marcel
85 kr.
Chokoladekage med bær og vanilje is
oak selections....
Torsdag, fredag og lørdag serverer restauranten lækker gourmet menu fra kl.18 – Bordbestilling nødvendig på dagen inden kl.15.00
Tlf. 74 55 32 94 (tryk 2)