MENU
Frokost
Fish & Chips
145 kr.
Med syrlig urtecreme
Stegt Rødspætte Fillet
135 kr.
Med håndpillede rejer, remoulade, citron og rugbrød samt smør.
Frokost BBQ ben
158 kr.
Med grove fritter, cole-slaw samt BBQ-dip
Bøf med spejlæg
165 kr.
Hjemmelavet surt, rødbeder, rugbrød, ristede - og bløde løg.
3 Frikadeller med rødkål
85 kr.
Hjemmelavet surt, rugbrød
Klassisk Oak burger
170 kr.
Med trøffel mayo, relish, bløde løg samt fritter og aioli
Veggie burger
170 kr.
Med trøffel mayo, relish, bløde løg samt fritter og aioli
Kyllinge Burger
170 kr.
Med salat, karry-mango chutney, tomat samt fritter og aioli.
Æblekage
50 kr.
Med flødeskum og mandler
Franskbrød
50 kr.
Med ost og sennep
Aften
Rejer og laks
95 kr.
Håndpillede rejer, koldrøget laks, æggeblommecreme, wasabi, asparges og stenbiderrogn på smørstegt brød
Carpaccio
95 kr.
Okseinderlår med urter, salat, trøffel, brød og smør
Coq au vin blanc
190 kr.
Mørt kyllingefilet i hvidvins sauce, sæsonens urter og stegte kartofler
Højrebs Steak
245 kr.
Højrebs steak med pebersauce og surt.
Servet med fritter og salat
Schnitzel af dansk gris
195 kr.
Med svampesauce, ærter og stegte kartoffler.
Klassisk Oak burger
170 kr.
Med trøffel mayo, relish, bløde løg samt fritter og dip
Veggie burger
170 kr.
Med trøffel mayo, relish, bløde løg samt fritter og dip
Veggie burger
170 kr.
Med trøffel mayo, relish, bløde løg samt fritter og dip
Dessert
Gateau marcel
85 kr.
Chokoladekagen med bær og vanilje is
Pandekager
75 kr.
Pandekage med bær, chokolade og vanilje is
Sødt
65 kr.
Dagens kage
gourmet menu
Torsdag, fredag og lørdag serverer restauranten 3 retters gourmet menu fra kl.18 – Bordbestilling nødvendig
Ring for menu, da vi ofte skifter. 74 55 32 94 (tryk 2)