Brunch og Buffet

GASTRONOMI TIL FESTLIGE ARRANGEMENTER

Den store Sønderjyske brunch (serveres ikke efter kl. 11.00)

  • Marineret sild m/ karrycreme
  • Krydder sild m/ løg
  • Hjemmerøget laks m/ asparges
  • Røræg, brunchpølser, bacon
  • 3 forskellige slags pålæg m/ tilbehør
  • Små anretninger m/yoghurt, mûsli og friske bær
  • Lun leverpostej m/ agurk
  • Lune frikadeller m/ rødkål
  • Frisk frugt
  • Pandekager m/ sirup
  • Oste med lokal islæt og hjemmesyltet tilbehør
  • Et stort udvalg af brød
  • 2 slags juice, kaffe og the
Break
  • Kringle, frisk kaffe og the

Evt. uden sild, men tarteletter i stedet for…

Pris pr. person 235 kr.



Til frokost

  • Marineret sild med karrysalat
  • Stegt rødspættefilet m/ remoulade
  • Graved laks m/ sennepsdressing
  • Mørbradbøf i champignon a la creme
  • Skinke og rustik salat
  • Roastbeef m/ ristede løg og peberrod
  • Frugtsalat, brie ost og kiks
  • Brød og smør

Pris pr. person 205 kr.



Sommer Buffet

  • Røget hellefisk m/ syrlig avokadocreme
  • Skinke – porretærte
  • Lun oksetyndsteg m/ urtemarineret kartoffelsalat
  • Pastasalat m/ kalkun & bacon i tomatiseret flødesauce
  • Rustik grøn salat
  • 2 slags italienske oste m/ oliven & store kapers
  • Italiensk chokoladekage m/ vaniljecreme & bær

Pris pr. person 228 kr.



Original BBQ Buffet

  • Helstegt brasiliansk oksefilet
  • Hotwings
  • BBQ marineret spareribs
  • Stegte løgringe
  • Indbagte chilipeber
  • Salatbar
  • Flødekartofler m/ hvidløg
  • Diverse hjemmebagte brød

Pris pr. person 228 kr.



Til Damerne

  • Helstegt marineret kalkun samt oksefilet
  • Stor salatbar
  • Pastasalat
  • Broccolisalat
  • Flødekartofler
  • Gratinerede ostekartofler
  • Sauce Mont Blanc
  • Chokoladekage med friske frugter

Pris pr. person 238 kr.



Til Herrerne

  • ½ kryddersild m/ persillekartofler og rugbrød (serveret på tallerken)
  • Mørbradbøf i champignon a la creme
  • Trancheret oksefilet
  • Kartofler i syrnet fløde
  • Bagt kartoffel m/ kryddersmør
  • Løg / bacontærte
  • Rustik salat og brød
  • Oste fra Jernved mejeri m/ syltede abrikoser

Pris pr. person 248 kr.


Ovenstående er naturligvis kun forslag til hvordan brunch og buffet kan sættes sammen. Kontakt os endelig – enten på 21 70 47 67 eller via restaurant@royaloak.dk, for at høre nærmere omkring ledige lokaler, andre menuforslag mv.

Alle vores menuer kan naturligvis også leveres ud-af-huset.

Hvor ikke andet er angivet, så gælder priserne for min. 15 personer.

Åbningstider

Mandag: LUKKET
Tirsdag: LUKKET
Onsdag: LUKKET
Torsdag: 11.30 – 21.00
Fredag: 11.30 – 21.00
Lørdag: 11.30 – 21.00
Søndag: 11.30 – 16.00

Køkkenet lukker en time før.

Restauranten bestræber sig på at have åben , til sidste gæst har drukket ud.

Mandag: 9.00 – 15.00
Tirsdag:  9.00 – 15.00
Onsdag:  9.00 – 15.00
Torsdag: 9.00 – 15.00
Fredag:   9.00 – 15.00
Lørdag:   9.00 – 14.00
Søndag:   9.00 – 14.00

Meld dig ind nu

Hvis du ønsker at blive medlem af Royal Oak Golf Club, så skal du blot udfylde nedenstående formular – enkelt og nemt!



Hjemmeklub på Royal Oak
Det med småt...
  • PBS Seniorkontingenter betales over to rater med forfald 15. februar og 15. august forudsat tilmelding til PBS.
  • Alle andre medlemskategorier opkræves én gang årligt pr. 1. februar. Bagskabe opkræves én gang årligt pr. 1. februar.
  • Rettidig udmeldelse skal ske skriftlig senest 1. december i det indeværende kalender år, hvor det så er gældende fra året efter.
  • Long Distance medlemskab forudsætter at prisen- 4.450,- kr. - lagt sammen med prisen for kontingent i din hjemmeklub ikke er under 8.900,- kr.